Tuinaanleg door hovenier K. Boer
Tuinaanleg door hovenier K. Boer
Bekijk hier alle foto's!
U bevind zich hier: Home » Tuinaanleg

Tuinaanleg door hovenier Boer

Tuinaanleg door een specialist

Tuinaanleg is een specialisme van Hoveniersbedrijf K. Boer. We slopen, verplaatsen, graven uit, beplanten, bestraten, metselen, bouwen, monteren. Kortom: we doen de complete tuinaanleg.
Laat uw tuin vakkundig aanleggen door Hoveniersbedrijf K. Boer en maak een afspraak.

Overigens maken we daarbij graag afspraken over werkzaamheden die u zelf kunt uitvoeren. U zou niet de eerste zijn die op die manier een aantrekkelijke besparing realiseerde!

Tussen een veelbelovend tuinontwerp en een bloeiende tuin met weelderige borders hoort een belangrijk onderdeel: de tuinaanleg. Het realiseren van het ontwerp op een manier dat het maximaal tot haar recht komt.

De complete tuinaanleg

Als vakkundig hovenier dragen we zorg voor de afwerking tot in de puntjes.
Het is handig voor u als we álles doen. Inclusief de aanleg van LED-tuinverlichting en het metselwerk. Inclusief onderdelen als de bestrating, de aanleg van vijvers en het plaatsen van blokhutten of erfafscheidingen. U kunt de aanleg aan één partij overlaten, en dat komt het resultaat zichtbaar ten goede.

Natuurlijk voeren we ook graag bepaalde tuinaanleg onderdelen uit, zoals bijvoorbeeld alleen het ophogen van uw tuin of het metselwerk.

Laat uw tuin vakkundig aanleggen door Hoveniersbedrijf K. Boer en maak een afspraak.

Bekijk onze referenties